Helsingin hotellien hintataso voi kesäaikaan heitellä laidasta laitaan riippuen kyseisenä päivänä järjestettävistä tapahtumista. Esimerkiksi vasta Helsingissä konsertoineen Foo Fightersin konsertin aikaan oli miltei mahdotonta löytää sopuhintaista majoitusta koko pääkaupunkiseudulta. Jos kiinteällä aikataululla varustettu ”hotelliyö” sopii aikatauluusi, voit saada kohtuullisen laadukkaan yösijan kahdelle jopa 18 eurolla!

Viking Line tarjoaa XPRS-laivallaan risteilyjä, jotka lähtevät Helsingistä klo 21:30 ja saapuvat takaisin Helsinkiin klo 10:40. Laiva viettää yön Tallinnan satamassa, eikä laivasta ole mahdollista (eikä tarvetta) poistua Tallinnassa tämän risteilyn puitteissa. Risteilyjen hintataso on hyvin kohtuullinen kautta linjan ja ne soveltuvat erinomaisesti hotelliyön korvikkeeksi, varsinkin jos kohtuuhintaista hotellivaihtoehtoa ei ole saatavilla. Esimerkkihinnat on laskettu kahdelle hengelle, mutta pienellä lisähinnalla mukaan samaan hyttiin mahtuu jopa neljä henkeä.

Juhannus-lauantaina 18.6. on tarjolla hotelliyön korvaava risteily kahdelle 18 eurolla.

Kuvankaappaus Vikingline.fi -sivustolta

Heinäkuussa hotelliyön korvaavia risteilyjä on saatavilla kahdelle hengelle hintaan 38 euroa lähes jokaiselle päivälle. Elo-syyskuussa halvin hinta kahdelle on 30 euroaLokakuussa on kirjoitushetkellä saatavilla vielä muutamalle päivälle 24 euron risteilyjä.

Voit tarkistaa ajantasaiset hinnat ja varata matkan suoraan tästä linkistä tai Viking Linen verkkosivuilta tuotekoodilla FTMIN.